8 Aralık 2015 Salı

GARAN – Garanti Bankası Hisse Teknik Analizi

GARAN – Garanti Bankası Hisse Teknik Analizi

garanti bankası teknik analizi2garanti bankası teknik analizi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GARAN- Garanti Bankası Hisse Senedi Teknik Analizi; 

Garanti Bankası hisse senedini incelediğimizde; hisse senedinin kısa vadede düşüş trendi içinde olduğu görülmektedir. Hisse senedi 08.12.2015 tarihi itibariyle 7.31 tl seviyesinden kapanışını yaparak 1 kasım seçimleri öncesi seviyesinin altına gelerek düşüşünü sürdürmüştür. GARAN- Garanti Bankası hisse senedi kısa vadede yükseliş gösterse de yeterli gücü bulamadığından 7.70 tl seviyesinden tekrar düşüşe geçmiştir.

 

Garanti Bankası hisse senedi fiyatının 25 günlük üssel hareketli ortalamasının altında olduğu görülmektedir. Hisse senedi için 7.28 tl seviyesinin kısa vadede destek seviyesi olduğu söylenebilir. Buna göre hissenin bu seviyenin altında kapanışını yapması; desteğin kırılacağı ve hissede yeni düşük fiyatlar görülebileceğine işaret etmektedir.

 

GARAN– Garanti Bankası için kısaca teknik analiz göstergelerine bakacak olursak; hissedeki gücü ölçmeye yarayan RSI göstergesine göre hissede gücün düşük olduğu görülmektedir. Fiyat hareketlerini inceleyen MACD göstergesine göre ise; göstergenin düşük seviyelerde yer aldığı ve MACD göstergesinin sinyalinin altında yer aldığı dikkat çekmektedir. Son olarak göstergeleri genel olarak inceleyecek olursak; henüz herhangi bir göstergenin alım sinyali vermediği, hissede kısa vadede düşüşün devam edebileceği, alım yapılacaksa hisse hareketleri dikkatle incelenerek parça parça alım yapılabileceği, hisse fiyatının dahada düşmesi halinde 7.12 tl seviyesinin stop-loss noktası olarak seçilebileceği söylenebilir. (Teknik Göstergeler Ve Anlamları)

Hisse Performansı
08.12.2015 Kapanış 1 ay 3 ay 6 ay 12 ay 24 ay
GARAN 7.31 -0.13 3.98 -12.55 -21.16 8.07

Share This:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder